dinsdag 1 oktober 2013

VKt Dames3 verliezen van RUVO  met 0 - 3

Een vlotte start waardoor we -dankzij gerichte opslagen- al gauw met een 4puntenkloof de set in gaan. Deze voorsprong blijven we gedurende de set vrij goed aanhouden via aanvallen in de juiste zones en een uitstekende verdedigingsorganisatie. Helaas krijgen ook wij een opslagreeks tegen en laten de tegenstand toch terugkomen tot 18-18. Het constante niveau in receptie wordt gebroken en met deze ook ons scorend aanvallend percentage. Setverlies bij 23-25.
In de tweede set startten we opnieuw met 3-0 voor na een goede opslagreeks. Deze kleine voorsprong werd echter direct tenietgedaan en we waren voor de rest van de set op achtervolgen aangewezen. Veel individuele fouten en weinig receptiecontrole deden ons de das om. 0-2 in setstanden.

Met het mes tussen de tanden en vol honger naar setwinst startten we aan de derde set. Individuele fouten worden beperkt maar side-out controle blijft een probleem. RUVO daarentegen maakt heel weinig fouten.  We spelen goed mee en tot aan de tweede technische time-out maar laten het opnieuw afweten in ‘money-time’…   Een spijtig 0-3 verlies tegen een vandaag sterker Ruddervoorde, waar we vooral de (heel) hoge piekmomenten van meenemen en zullen moeten proberen aan te houden in komende competitiewedstrijden.

verslag: Hannes Clarysse


Geen opmerkingen:

Een reactie posten